Калина

Головна| Мій профіль| Реєстрація| Вихід| Вхід


Субота, 27.04.2024, 03:27

Ви увійшли як Гость|
Група "Гості"
Вітаю Вас Гость |RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Вітаємо [28]
Свято, ювілей
Події у світі [39]
Новини, події, відгуки
Наші нагороди [3]
Корисно знати [15]
Моя країна - Україна [11]
Пам`ятні дати [3]
Банери друзів
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ми в каталогах



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Каталог интернет-ресурсов - MediumSEARCH.com

Белый каталог сайтов

Украина-Сегодня: Каталог сайтов


Мультиплеєр
Головна » 2015 » Травень » 22 » День науки-2015
17:25
День науки-2015

У швидкоплинному шкільному житті є багато незабутніх моментів, що блискавично, скраво і назавжди залишаються в пам’яті. Це великі перемоги маленьких людей учнів, їх наставників-учителів та батьків. Невипадково поняття Осипенківської шкільної родини стало основою для проведення багатьох уже традиційних свят, серед яких День Науки.

21 травня 2015 року багатолюдно було в урочисто прикрашеній актовій залі школи. Сюди прийшли учні старших класів, вчителі, а серед запрошених гостей – батьки учнів-переможців інтелектуальних змагань 2015 року та добрі друзі школи – заступник голови районної ради Васильчик Жанна Олександрівна та Токарєва Алла Дмитрівна, помічник Народного депутата Олександра Пономарьова.

Щорічно інтелектуальна еліта школи звітує про свої досягнення, презентуючи науково-дослідницькі роботи по лінії Малої академії наук. З цікавістю, увагою та пошаною до виступаючих слухав зал виступи Солонської Наталії, Солонської Олександри, Гальченка Руслана, Руденко Наталії, Коломієць Альони, Юфименко Анастасії, Ушакової Анни, котрі разом із своїми керівниками Новоселою Т.А., Пилипенно О.Л., Гуйвиком О.В., Даниленко Л.В., Гальченко Л.О., Новоселою Р.О. захищали власні доробки на обласному етапі в місті Запоріжжі. Усі заслужили не лише аплодисменти, а й високу оцінку фахівців конкретного профілю, а дві учениці Солонська Наталія та Солонська Олександра захищали честь Запорізької області у місті Києві та повернулися зі столиці з перемогами. ІІ місце в секції «фольклористика» виборола Солонська Наталія, а Солонська Олександра зайняла ІІІ місце в секції «етнологія».

Щирими були вітання та подарунки від гостей, а батьки з почуттям гордості та сльозами на очах отримали подяки за виховання дітей. Пісні і вірші лунали в честь кращих науковців школи та головне, що загальним духом творчого пошуку себе як особистості був пронизаний учнівський загал на святі. По-родинному, з обіймами й побажаннями щасливого майбутнього випускникам-манівцям пройшла ще одна незабутня зустріч. Подяку за підтримку обдарованих дітей адміністрація школи виражає Васильчик Жанні Олександрівні та Токарєвій Аллі Дмитрівні.

Заступник директора з НВР                                Т.А.Новосела

Категорія: Вітаємо | Переглядів: 1146 | Додав: Margarita | Теги: день науки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Годинник
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні сайти

Освітній портал

Наша кнопка
         Вставте цей код на свій сайт
Хмаринка тегів
Наші гості
free counters

Copyright MyCorp © 2024