Калина

Головна| Мій профіль| Реєстрація| Вихід| Вхід


Субота, 20.04.2024, 12:52

Ви увійшли як Гость|
Група "Гості"
Вітаю Вас Гость |RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів [8]
Сьогодні свято у школі! [1]
Цікавинки нашого класу [4]
Життя [5]
Суспільство, в якому живемо [4]
Традиції, звичаї, обряди [15]
Веселунки [4]
Мудрість і краса [4]
Великдень [4]
І генії кохають... [3]
Мистецтво [2]
Україна вчора, сьогодні, завтра [11]
Банери друзів
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ми в каталогах



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Каталог интернет-ресурсов - MediumSEARCH.com

Белый каталог сайтов

Украина-Сегодня: Каталог сайтов


Мультиплеєр
Головна » 2012 » Січень » 7 » Святочні сни і сновидіння
22:31
Святочні сни і сновидіння
Святочні сни і сновидіння 

7-19 січня - веселий час для святкових розваг, ігор, забав. Відвіку на Святки займаються ворожінням. Ворожіння - спроба заглянути в своє майбутнє, яка є гріхом, і в процесі ворожіння завжди є ризик зустрітися з якою-небудь нечистю. Але на такі свята як Різдво, Старий новий рік, ризик значно менший - "Христос народився, і вся нечиста сила хвіст підібгала, крутиться марного, пошкодити не може..."
Кожен день, в тому числі і кожен з 12 днів Святок, має свою особливість (кожен рік різну). Цим можна скористатися, загадуючи сни на відповідну дню тему. Тоді відповіді на ваші питання будуть більш ясними. Пророчі сни можна побачити в будь-який час доби, але зазвичай люди рідко бачать сни до півночі, тому тут розглянемо лише ті, які ви побачите з півночі до сходу сонця.

На 
7 січня загадуйте сни про сім'ю, кохання, заміжжя, уподобання. Добре побачити за ніч кілька схожих снів. Добре літати уві сні, бачити веселку, хмари, вітер. Це все обіцяє допомогу і заступництво. Також добре бути уві сні у лісі, бачити дерева - це обіцяє нові хороші знайомства. Побачена вода загрожує хворобою (тому не загадувати сон з колодязем), але дощ - до зцілення і захисту. Погано уві сні бути в білому.

На 8 січня будуть приходити сни про проблеми, тому ставити питання краще про ворогів і суперників, як їх розпізнати і перемогти. У цю ніч, навпаки, бути в білих шатах уві сні добре, а без жодного одягу і того краще. Якщо ж ви побачите голим знайомого, то з цією людиною можлива дружба. Небажано уві сні бути одягненим занадто тепло, наприклад, в шубу, це обіцяє брехню і обман.

На 9 січня краще утриматися від загадування снів, їх краще не бачити взагалі, оскільки чіткі сни в цю ніч - до неприємностей. Цілуватися уві сні - до розставання, їсти - до хвороби, бачити квіти-до поганого, а звірі і комахи в цю ніч можуть вказувати на проблеми і навіть порчу. Добре тільки потрапити у сні під літній дощ - це знак, що все погане змиється.

На 10 січня чекайте снів про майбутнє благополуччя, виконання бажань і планів, можливо, вам відкриється щось, що стосується долі близьких людей. Щоб сон був чіткішим, краще лягти спати голодним. Пророцтва цього сну дійсні не більше місяця, тому про довгострокові справи питати не варто.

На 11 січня запитуйте про кохання, весілля, дітей, здоров'я, а особливо актуальні всі питання про гроші і майно. Бачити гроші уві сні добре, але тільки монети, паперові купюри, на жаль, обіцяють збитки. Збиток передрікають сни, де фігурують мухи і таргани, де ви стрижетеся. Якщо уві сні ви миєтеся, то бійтеся обману і пліток. У цю ніч теж не слід загадувати сон про судженого з колодязем. Хороші знаки: гори, дороги і зміна місця проживання уві сні.

На
12 січня можете запитати про свою кар'єру. Ви дізнаєтеся 
про помилки, які вчинені або які можете зробити. У цю ніч краще спати з відкритою кватиркою чи хоча б добре провітрити спальню перед сном. Якщо побачите себе голим - це до позбавлення від неприємностей, одужання. Небо, зорі, веселка обіцяють удачу. Якщо відкриваєте двері, входите в будинок - настають зміни в житті. Бачите будинок вашого дитинства - чекайте повернення боргів. А ось
сади, фрукти передрікають сльози і печаль. Провалюватися кудись у сні обіцяє провал планів, вода у сні в цю ніч теж не обіцяє нічого доброго. Якщо ви одягаєтеся у сні, то не виключено, що хтось вас використовує.

На 13 січня можна задавати питання, що стосуються самовдосконалення, щоб розібратися в своєму душевному стані. Якщо присниться кошмар, то поставтеся до нього уважно, можливо, він
показує ваші психологічні проблеми.

 На 14 січня можна задавати будь-які питання - цей день гарний для всіх ворожінь і з великою ймовірністю принесе віщі сни. Краще, якщо сни будуть звукові, а не чисто візуальні. Чітко почуті уві сні голоси дадуть вам цінну інформацію. Але якщо голоси невиразні і говорять щось незрозуміле, ігноруйте їх - це темні сили створюють «Перешкоди в ефірі». Добре почути уві сні приємну музику. Бачити книги й читати - до хороших змін у житті, але погано рвати їх або палити. Вогонь говорить про помилки. Якщо уві сні відкриваєте двері, вас чекають нові знайомства. Бігати або їздити краще не треба, такий сон несе збиток і обман.

На 15 січня сни теж дуже важливі, треба ставити одне дуже конкретне запитання, що стосується взаємин з одною певною людиною. Особливо рекомендується запитувати про ворога, суперника, людину, через яку у вас проблеми. Взагалі, якщо ви в цю ніч бачите багато снів, значить, у вас багато проблем. Особливо якщо в сні ви кудись підіймаєтеся, бачите гори і скелі. До позбавлення від труднощів сняться в цю ніч дзеркала.

На 16 січня можна знайти підказку, як вибратися зі скрути. Задавайте важливі, серйозні питання про зміни в житті, про роботу і навчання. Воду бачити - до пліток і чуток, а ось вогонь принесе
позбавлення від ворогів. Блискавка обіцяє зміну життя на краще, але якщо сон страшний, то доброго мало. Чим яскравіше, радісніше сон, тим краще. Свята і гуляння обіцяють багатство. А якщо ви уві сні голодні, то попереду вірогідні труднощі.

На 17 січня сни покажуть приховані проблеми. Недобрий знак - скло, посуд, особливо якщо він б'ється, дзеркало, якщо ви бачите себе в ньому несхожим, зміненим. Погано стригти волосся, нігті і втрачати зуби. Добре бути в дорозі, бачити дерева, особливо зелені,
квітучі - це до хороших змін.

На 18 січня загадайте сон про кохання, сімейні справи, шлюб, дітей, батьках. Не виключено, що проясниться ваша родова карма, зв'язок з предками. Але віщими є тільки зрозумілі сни, сюжет яких легко переказати. Поганий сон - про небіжчиків і цвинтар, про війну; зброю і гроші теж краще не бачити. Добре бачити головні убори і різну їжу - це знак майбутнього матеріального благополуччя.

Сни краще відразу ж записувати. Навіть абсурдний сон може
виявитися пророчим, в ньому можуть фігурувати якісь
імена, дати, предмети, про значення яких ви здогадаєтеся
лише через час.

Категорія: Традиції, звичаї, обряди | Переглядів: 1135 | Додав: Margarita | Теги: сон, сни, сновидіння, ворожіння, Святки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Годинник
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні сайти

Освітній портал

Архів статей
Наша кнопка
         Вставте цей код на свій сайт
Хмаринка тегів
Наші гості
free counters

Copyright MyCorp © 2024