Калина

Головна| Мій профіль| Реєстрація| Вихід| Вхід


Четвер, 25.04.2024, 13:39

Ви увійшли як Гость|
Група "Гості"
Вітаю Вас Гость |RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів [8]
Сьогодні свято у школі! [1]
Цікавинки нашого класу [4]
Життя [5]
Суспільство, в якому живемо [4]
Традиції, звичаї, обряди [15]
Веселунки [4]
Мудрість і краса [4]
Великдень [4]
І генії кохають... [3]
Мистецтво [2]
Україна вчора, сьогодні, завтра [11]
Банери друзів
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ми в каталогах



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Каталог интернет-ресурсов - MediumSEARCH.com

Белый каталог сайтов

Украина-Сегодня: Каталог сайтов


Мультиплеєр
Головна » 2012 » Квітень » 3 » Степова ельфійка
15:58
Степова ельфійка
Степова ельфійка
Легко, як метелик у теплу днину, сповнена радісного подиву в очах, у ритмі вальсу квітів кружляє тендітна дівчинка. Плавні рухи, вишукана постава… і посмішка… Здається, що так може посміхатися сонце, ласкаве сонце у травні.
Травневого сонячного дня серед степових просторів Приазов`я у селі Осипенко над берегами синьоокої річки Берди, де небо дихає вітрами козацької вольності, народилася Анастасія. Доброта батька, любов матері, щирість старшої сестри оточували дівчинку від самого народження… і пісні бабусі – ніжні, пройняті чистотою людської душі – відкрили Анастасії шлях до самої себе.

Шлях до пісні розпочався ще у першому класі, коли дівчинка виступила на концерті до Дня села: щирість прихильників, підтримка з боку небайдужих до маленького таланту вихором підняли Іванюту Анастасію на хвилю загального визнання і популярності. А далі почалася важка робота, яка навряд чи під силу дорослій людині – музична школа по класу фортепіано, колектив бального танцю «Гармонія», заняття у хорі, вокал, концерти, виступи, конкурси, а головне - навчання. Все, що пропускалося через творчу діяльність у школі, Анастасія надолужувала самостійно.
Сьогодні голос Анастасії Іванюти впізнається далеко за межами не лише Бердянського району, а й Запорізької області. Варто лише оглянути географію більше 50 конкурсів, де дівчина займала перші місця та була відзначена особливими призами. Чотири роки поспіль з 2008-2011 Анастасія перемагає на всеукраїнських конкурсах: «Топ-топ» та «Азовські вітрила» (м. Бердянськ), «Пісенний вернісаж-2009» (м. Київ), «Боромля-2010» (м. Тростянець), «Вольниця-2010» (м. Гуляйполе), «Кришталевий жайвір-2008» (м. Тернопіль), приз глядацьких симпатій «Чорнобильські мотиви-2010» (м. Дніпропетровськ). Там вона отримала визнання свого таланту Ніною Матвієнко та Таїсією Повалій.
Участь у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «Земля співає-2010», де вона стала лауреатом та отримала заохочувальний приз, відкрили юну співачку світові. Зафільмовані виступи Анастасії позитивно сприймаються в Інтернеті, супроводжуються словами захоплення і подяки за те, що талановита дівчина з голосом-оксамитом живе-співає в Україні. Прагнення до самовдосконалення скеровує Анастасію до оволодіння сьогодні навичками академічного співу, тому невипадково школою майстерності стали для неї «Акорди Хортиці-2012» (м. Запоріжжя), де дівчина співала під акомпанемент академічного оркестру Запорізької філармонії.

А поруч завжди сім`я, шкільна родина, вчителі, улюблений мудрий наставник – Урсолова Лілія Михайлівна. Така підтримка – запорука успішного майбутнього талановитої дівчини із Осипенко.
Іванюта Анастасія –
дівчина-пісня,
дівчина-голос!!!
Живи, квітни, співай!!!
 
Категорія: Цікавинки нашого класу | Переглядів: 1126 | Додав: Margarita | Теги: Бердянщина, Запоріжжя, Іванюта Анастасія, Осипенківська ЗШ, пісня, голос, таланти України, 7 клас, талант | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 Olga  
Чарівна дівчинка з чарівним голосом. Молодець!

1 Наталья  
А прослушать песенку - в исполнении Анастасии, на вашем сайте ,думаю... никто бы не отказался!

2 Margarita  
Думаю, что скоро мы эту проблему решим. И вы послушаете волшебный голос Анастасии. smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Годинник
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні сайти

Освітній портал

Архів статей
Наша кнопка
         Вставте цей код на свій сайт
Хмаринка тегів
Наші гості
free counters

Copyright MyCorp © 2024