Калина

Головна| Мій профіль| Реєстрація| Вихід| Вхід


Вівторок, 23.04.2024, 11:30

Ви увійшли як Гость|
Група "Гості"
Вітаю Вас Гость |RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів [8]
Сьогодні свято у школі! [1]
Цікавинки нашого класу [4]
Життя [5]
Суспільство, в якому живемо [4]
Традиції, звичаї, обряди [15]
Веселунки [4]
Мудрість і краса [4]
Великдень [4]
І генії кохають... [3]
Мистецтво [2]
Україна вчора, сьогодні, завтра [11]
Банери друзів
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ми в каталогах



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Каталог интернет-ресурсов - MediumSEARCH.com

Белый каталог сайтов

Украина-Сегодня: Каталог сайтов


Мультиплеєр
Головна » 2011 » Серпень » 24 » Ковтун Олександр Васильович
01:35
Ковтун Олександр Васильович
А серце не знає спокою


Не можна жити лише холодильниками, 
політикою, кросвордами і балансами. 
Не можна! 
Треба жити в ім'я людини, в ім'я людського щастя. 
                                                  Антуана де Сент-Екзюпері
Найвизначніша рисою для справжнього чоловіка – це його щедрість. Щедрість душі, щедрість почуттів, щедрість вчинків. Вона є одним із основних чинників яскравої, щирої, сильної особистості. …Як би доля не намагалася зламати, зруйнувати її мрії, забрати надії.., але ні! Сильна людина, сильна особистість, сильний характер – його так багато і вистачає на всіх! 
Ні, недаремно живе на світі ця людина – Ковтун Олександр Васильович. Усе життя віддав Україні, 50 років невтомної праці віддав школі, з них 26 років – директором Осипенківської загальноосвітньої школи І -III ступенів. 
Ковтун Олександр Васильович... Не знаю чому, але саме через сухі цифри розумієш тепер, що за законами арифметики не обчислити велич учительської праці. Якщо роки помножити на семестри, місяці, тижні, дні, години, хвилини, секунди, якщо додати всі хімічні досліди, всі перевірені зошити, всі педради і наради, всі розказані мудрі життєві історії, всі слова, складені за якоюсь, лише серцю зрозумілою формулою, скільки вийде? Вийде велике життя, яке оцінити правильно можуть ті, хто працює разом з Олександром Васильовичем, вчиться у нього.
Олександр Васильович – людина, за плечима якої величезний досвід. У ньому поєднується не лише любов до своєї професії, а й обов'язок перед людьми. Недаремно жителі села Осипенко вп`яте обирали Олександра Васильовича депутатом районної ради. Два скликання він головував у комісії з соціальних питань. Він усім серцем турбується про підростаюче покоління, завжди намагається допомогти, бо, напевно, дуже добре розуміє, як зараз важко молодим людям. За роки сумлінної праці Олександр Васильович нагороджений грамотами районної та обласної рад.
Від початку своєї діяльності, як керівник школи, Олександр Васильович багато уваги приділяв покращенню умов праці вчителів та навчанню дітей, зберіганню та оновленню навчально-матеріальної бази школи.
Під його керівництвом збудовано у 1990 році нову школу, матеріально-технічне обладнання якої постійно оновлюється та залишається найкращим у районі: комп'ютерний клас-кабінет, сучасний спортивний майданчик, відповідно обладнаний актовий зал. У школі організоване гаряче харчування. 
Олександр Васильович поєднує в собі принциповість та вимогливість, доброзичливість та вміння прийти на допомогу. Директор — дуже мудра людина, до його слів прислухаються, з його думкою рахуються. В школі створено єдиний, творчий і стабільний колектив однодумців, більшість якого – його учні, гідний приклад їх учителя надихнув обрати за професію навчання і виховання дітей. Школа із року в рік підвищує свої показники в навчально-виховному процесі, а Олександр Васильович користується авторитетом та повагою серед учнів, батьків та колег.
Уважний колега, талановита людина, яка може підтримати і словом, і справою. У нього завжди можна отримати житейську пораду або мудру настанову. Це людина, яка радіє успіхам інших. Увага до оточуючих, єдність слова та діла, велика внутрішня сила – є не лише рисами його як керівника, а й прикладом справжньої сильної особистості, що веде за собою колектив. 
Можна бути гарним фахівцем, але «сухим» викладачем. Про Олександра Васильовича цього не скажеш, бо він вчитель від Бога.
Талановитий учителя, справжній майстер своєї справи, який уміє прищеплювати любов до предмету. Багато років учні Олександра Васильовича стають учасниками і призерами районних і обласних олімпіад з хімії, а дехто згодом обирає  професію, пов`язану з предметом. Його уроки – справжнє диво. Це захоплюючі подорожі у світ формул, задач, рівнянь, дослідів, експериментів. 
Ще жоден майстер у світі не винайшов прилад, який би вимірював діловитість і одержимість, любов і повагу, турботу за долі підростаючого покоління. Це все невід'ємна част¬ка життя великого педагога. Відома аксіома – світом керують гроші, амбіції, політика. У цьому – велика доля істини. Та світ усе-таки тримається на іншому. Це – любов, добро, взаємоповага. Як добре, що серед нас живе людина, якій не байдужа доля інших, яка своїм жит¬тям стверджує мудрі слова 
Свою мрію він втілив у життя – побудував красуню-школу, згуртував колектив однодумців, заслужив щиру повагу людей. 
У пам`яті назавжди викарбувалися слова Олександра Васильовича: 
                        «БУДЬТЕ ЩЕДРІ НА ДОБРО – ВОНО ВАМ ВІДГУКНЕТЬСЯ!»
Категорія: Осипенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів | Переглядів: 1426 | Додав: Margarita | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 Куриленко  
Я люблю цю чудову людину

2 Margarita  
Спасибі, що зацікавились сайтом. Сподіваюсь, що станете постійним учасником. У каталозі файлів розміщуватиму необхідну нормативно-методичну інформацію. Можлива вам буде корисна.
Завтра Олександрові Васильовичу День народження!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Годинник
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні сайти

Освітній портал

Архів статей
Наша кнопка
         Вставте цей код на свій сайт
Хмаринка тегів
Наші гості
free counters

Copyright MyCorp © 2024